Im więcej zamówisz tym niższa cena! 1 sztuka – 16 złotych 6 sztuk – 88 złotych 12 sztuk – 168 złotych 24 sztuki – 304 złotych
OSTRYGA ROCKEFELLER
CENA SEZONOWA
zapiekana pod parmezanem
NEUVIC KAWIOR Z TROCI FRANCUSKIEJ
179
kawior z francuskiej farmy Neuvic 50g podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
ANTONIUS SIBERIAN CAVIAR
252
Polski kawior z jesiotra syberyjskiego 30 gram podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
ANTONIUS OSCIETRA CAVIAR
379
„Perła wśród pereł” polskie kawior z jesiotra 30 gram podawany na lodzie z cytryną, crème fraiche, koperkiem i blinami
SEAFOOD LOVERS Przystawki
ŚLEDŹ SEAFOOD STATION
48
z sałatką ziemniaczaną, crѐme fraiche, piklowanym koprem włoskim i perłową cebulką
CHRUPIĄCE KALMARY
49
sos spicy-mayo
CEVICHЀ Z DORSZA
59
z avocado, pomidorki cheery, baby szpinak, chilli, kolendrą
CARPACCIO Z OŚMIORNICY
59
z salsą z pomidorów i szalotki, z oliwą
SHRIMP’CARGOS
69
krewetki zapiekane w maśle czosnkowo ziołowym pod serem Gruyèr i Cheddar
HIT AHI POKE TUNA
72
surowy tuńczyk z mango, avocado, ogórkiem, limonką i kolendrą
HIT TATAR Z PRZEGRZEBKÓW
72
z kawiorem z troci francuskiej, pomarańczą, kolendrą, miętą, chili i cytrynowym mayo
NEW ASSIETTE ZIMNYCH PRZYSTAWEK
279
Krewetki, Ostrygi, Tatar z Dorady Różowej, Cèviche z Ryby Księżycowej, Ahi Poke Tuna, Lemon-mayo
HOUSE SPECIALS Dania Główne
HIT BRITISH FISH & CHIPS
69
dorsz atlantycki w cieście piwnym podawany z frytkami, tłuczonym groszkiem,
sosem tatarskim i Sarson’s Malt Vinegar
BURGER Z KREWETKAMI I CHORIZO
55
avocado, pomidor, rukola i spicy-mayo
HIT PASTA Z OWOCAMI MORZA *dodaj Homara wg. wagi: 65zł/100g
88
tagliatelle z krewetkami, mulami, kalmarami w sosie winno-maślanym
GORĄCE MULE
77
do wybory: Klasyczne z czosnkiem i szalotką LUB w kremowym Roquefort
HIT LOBSTER & SHRIMP MAC AND CHEESE
153
zapiekany makaron w kremowym sosie z serem cheddar, gruyère, mięsem z homara i krewetkami
SEAFOOD EXCLUSIVE
*o dostępność pozycji zapytaj swojego kelnera
SEAFOOD PLATER dla 2os, cold
699
Homar, Ostrygi, nogi Kraba Śnieżnego, kawior z Troci Francuskiej, Krewetki, Mule, tatar z Przegrzebków, Wakame Salad, Bliny, sos Ponzu, Mignonette, spicy mayo i lemon mayo
HIT SEAFOOD PLATER EXCLUSIVE dla 2 os, hot
899
Homar (połówka), nogi Kraba Śnieżnego, Ośmiornica, Małże Św. Jakuba, Krewetki Tygrysie, Kalmary Chrupiące, Ostrygi Rockefeller, Wakame Salad, palone masło, House Salad, bagietka, sos spicy mayo
NEW SEAFOOD PLATER ULTRA EXCLUSIVE
2499
imperial black caviar, homar (cały), langusta karaibska, ostrygi, nogi kraba królewskiego, małże św. jakuba, krewetki tygrysie, ośmiornica, nogi kraba śnieżnego, kalmary chrupiące, wakame salad, house salad, bagietka, bliny, sosy: spicy mayo, lemon mayo, ponzu i mignonette
HOMAR
65 wg. wagi/100g
podawany z klarowanym masłem, House Salad i bagietką
LANGUSTA KARAIBSKA
379
podawana z klarowanym masłem, House Salad i bagietką
SURF & TURF
252
steak wołowy, grillowane kalmary i krewetki, małże św. Jakuba podawane z sosem Demi Glace pieprzowym, papryczkami Padrons i potatkami
ZUPY & SAŁATY
ZUPA RYBNA
41
z pomidorami, warzywami, kawałkami ryb i koperkiem
HIT TAJSKA ZUPA SEAFOOD
62
z mulami, krewetkami, rybą, sezamem i kolendrą
SAŁATKA NICEJSKA Z GRILLOWANYM TUŃCZYKIEM
69
z pomidorami, zieloną fasolką, jajkiem, ziemniakami, oliwkami
CAESAR SALAD do wyboru
Z GRILLOWANYMI KREWETKAMI 61
Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM 46
GRILL SPECIALS – Ryby i Owoce Morza
HALIBUT Z GRILLA
100 g / 31 zł
sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione
ŁOSOŚ SZKOCKI LOCH DUART
100 g / 39 zł
sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione
STEAK Z TUŃCZYKA
100 g / 40 zł
sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione
HIT KREWETKI Z GRILLA do wyboru
9 szt. / 59 zł
z czosnkiem i szalotką LUB sos serowy Roquefort. Sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione.
BABY KALMARY Z GRILLA
200 g / 68
sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione
NEW MAŁŻE ŚW. JAKUBA
3 szt / 69 zł
3 sztuki podawane na muszlach
NEW OŚMIORNICA Z GRILLA
130 g / 109 zł
sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione
MEAT LOVERS
CARPACCIO WOŁOWE
69
sprawdź sekcję dodatków i skomponuj swoje ulubione.
PIERŚ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO
72
podawany z warzywami sezonowymi, pistacjami i suszonymi pomidorami
STEAK WOŁOWY Z GRILLA
142
z sosem Demi Glace pieprzowym, papryczkami Padrons i potatkami
VEGAN LOVERS
SHITAKE MUSHROOM SOUP
38
Bulion dashi z grzybami shitake, shimeji, fasolą edamame, pak choi, oliwą truflową i szczypiorkiem
YELLOW THAI CURRY
58
z warzywami i mlekiem kokosowym, podawane z Wakame Salad